About us

Il Priscio – Panzerotteria con salumi in Milan is the perfect place to find an authentic Apulian “panzerotti” fried pizza, the famous street food from southern Italy.  

With three locations throughout Milan, you can find us just a few steps away from Milan Cathedral in Via Santa Tecla, along Corso di Porta Ticinese or at the Bicocca Village shopping centre. Regardless of which venue you visit, our cuisine will bring the smile of our beloved south Italy to your table and features the true flavours of Apulian culinary traditions. 

At Il Priscio – Panzerotteria con salumi you will savour only fresh and local ingredients. Our menu is simple and offers panzerotti for all tastes, from the classic tomato and mozzarella to the delicious speciality made with sausage, gorgonzola and mushrooms. Guests can also try some small Apulian appetizers and the timeless Italian pizza.

Il Priscio - Ticinese

Monday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00
Friday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 15:00
19:00 - 23:00

Corso di Porta Ticinese 1,
20123 Milano

La sede di corso di Porta Ticinese è la vostra occasione per mangiare le antiche ricette della tradizione culinaria pugliese. La nostra carta propone panzerotti ripieni per tutti i gusti, dal classico farcito con pomodoro e mozzarella al più sfizioso fatto di salsiccia, gorgonzola e funghi.

Il Priscio - Bicocca

Monday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00
Tuesday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00
Wednesday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00
Thursday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00
Friday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00
Saturday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00
Sunday
12:00 - 14:30
18:30 - 23:00

Via Chiese 60,
20126 Milano

Il ristorante è ubicato all’interno del centro commerciale di Bicocca Village e la formula è la stessa: ingredienti freschi e cucina genuina tipica pugliese. Lasciatevi coccolare e ammaliare dalle nostre pizze ripiene di ricotta o dal tagliere con salumi e formaggi locali.